Το blog μας είναι το μοναδικό μέσο έκφρασης του συνδέσμου μας , οποιαδήποτε ανακοίνωση βλέπετε εδω μέσα αποτελεί επίσημη θέση μας.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Αχαϊκή - τριταιικός 0 - 1 ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!

Δεν θα κουράσουμε λίγα θα πούμε. Η ομάδα μας έχασε αλλο ενα παιχνίδι μέσα στη Αχαγιά και μην γελιόμαστε. δίκαια το έχασε.Φταίνε όλοι τους ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.δεν ζητήσαμε να ανέβουμε Γ εθνική το μονο που θέλαμε ήταν να έχει αξιοπρέπεια η ομάδα και να μην πέφτει στο επίπεδο των χωριών.
Τελικά μας την ''έσπασαν'' . τα καταφέρανε να χάσουμε απο τα χωριά. Παίκτες και Προπονητές πληρωμένοι στην ώρα τους,ομάδα με γήπεδο - λάο- και ιστορία .Μας έριξαν στο επίπεδο των χωριών. Εμεις κάθε κυριακή αφήνουμε τα σπίτια μας τα λέφτα μας για ΕΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.
αποτέλεσμα άσχημο μια φορά έχει την δικαιολογία του , αποτέλεσμα δεύτερο άσχημο άντε και αυτό , αποτέλεσμα τρίτο σκατά ε όχι τυχαίο.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑΤΊ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ........ εμείς προστατέψαμε την εικονα της ΑΧΑΙΚΗΣ μέσα και έξω απο το γήπεδο οσο μπορούσαμε....

Σπίθας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου