Το blog μας είναι το μοναδικό μέσο έκφρασης του συνδέσμου μας , οποιαδήποτε ανακοίνωση βλέπετε εδω μέσα αποτελεί επίσημη θέση μας.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

εθνικός σαγεϊκων - Αχαϊκή 1 - 1

Απο αυτή εδω την δικιά μας μεριά μην περιμένετε να κάνουμε ποδοσφαιρικές αναλύσεις είς βάθους....οτι βλεπουνε τα ματάκια μας θα λέμε....και σήμερα, εγώ προσωπικά είδα μια Αχαϊκή ψυχωμένη,μια Αχαϊκή σοβαρή και μεστή...μπορεί να διαφωνούν κάποιοι με τα γραφόμενα μου αλλα τούτη η γωνιά ειναι για όλους μας...οποιος θέλει να γράψει κατι εδω είμαστε..η ομαδα ηταν σοβαρη χωρις να θαμπώσει....αρκόυσε μια κακή στιγμή με ένα αχρείαστο πεναλτι για να γυρίσει τούμπα ενα μάτς ρουτίνας οπως φαινοταν...δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω τον παικτη μας που εκανε το αχρείαστο πέναλτι...μια κακη στιγμή ήταν..συνεχίζουμε δυνατά δεν χάθηκε τίποτα....
Υ.Γ. Προκλητικός ο παρατηρητής του αγώνα σήμερα όπου οπως φάνηκε έχει τάσεις μαζοχισμού...δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός οτι παλευε με νύχια κ με δόντια να εξαγριώσει τον κόσμο της Αχαϊκής σήμερα σε ένα ήρεμο ματς.
Υ.Γ.2 Το οτι πέρυσι στα ''πάρε δώσε'' κάναμε τους μαλάκες σαν ομάδα και κόσμος δεν σημαίνει οτι θα συνεχίσουμε να χαιδέυουμε...ως εδώ ήταν...κ καλό θα είναι η διοίκηση και ο πρόεδρος προσωπικά του οποίου έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη να ενημερωθούν του τι ειπώθηκε απο τους οπαδούς των σαγεϊκων προς εμάς την ώρα που φεύγαμε απο το γήπεδο..και κερατάδες και δαρμένοι δεν γινεται..
Υ.Γ.3 Οχι τίποτα αλλο αλλα βγήκαν αληθινά και 2 παιδιά σε αυτα που έλεγαν..τα σωστά να λέγονται..
Υ.Γ.4 Εναντίον όλων (των χωριών) κλασσικά...και συνεχίζουμε...


Επόμενο ματς 27.02.2011 με τον τριταιικό εντός.


Αλέξης (admin)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου