Το blog μας είναι το μοναδικό μέσο έκφρασης του συνδέσμου μας , οποιαδήποτε ανακοίνωση βλέπετε εδω μέσα αποτελεί επίσημη θέση μας.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Αχαϊκή - ατρόμητος λάππα 0 - 0

Τρία μάτς ζητήσαμε σαν τρελλοί και πήραμε τα @@@ του καράμπελα.στο πρώτο το θεωρήσαμε στραβοπάτημα και είπαμε οκ.στο δέυτερο πάλι τα ίδια με εμένα προσωπικά να τα βάζω ανοιχτά με συγκεκριμένη μερίδα κόσμου.στο τρίτο πάλι τα ίδια.με συγχωρείτε ρε μάγκες όμως αλλα οι μόνοι υπέυθυνοι σήμερα είστε εσείς και το τεχνικό τιμ.κανένας άλλος.σήμερα ειδικά όσα χρόνια πάω στο γήπεδο ήταν υπομονετικός ο κόσμος.υπομονή κάναμε και κίχ δεν ακουγόταν.τι άλλο πια?μέσα σε μια χρονιά η οποία ειναι η πιο μπουρδέλο κατηγορία που υπήρξε ποτε,πάλι κ φέτος θα καρδιοχτυπήσουμε.σας θυμίζω απέχουμε 8 πόντους απο την ζώνη.8 πόντοι ειναι 2 ήττες.είμαι ο τελευταίος που αρέσκεται στην καταστροφολογία αλλα η ομάδα δεν βλέπεται εδώ και 6 αγώνες.ποιός φταίει πιο πολύ?δεν θα πάρουμε και φταιξιμόμετρο τώρα.όλοι φταίτε.
Υ.Γ. Αμα σήμερα είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που δεν είναι κομπλεξική εξυπακούεται οτι θα χάναμε.απο το κόμπλεξ και την ηττοπάθεια τους έληξε χ το παιχνίδι.σαν να χάσαμε είναι για μένα πάντως.

Επόμενο μάτς 20.03.2011 με τον πάμισο μεσσήνης εντός.

Αλέξης (admin)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου