Το blog μας είναι το μοναδικό μέσο έκφρασης του συνδέσμου μας , οποιαδήποτε ανακοίνωση βλέπετε εδω μέσα αποτελεί επίσημη θέση μας.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Αχαϊκή - πάμισος μεσσήνης 1 - 1

Κατακπληκτική η παρουσία του κόσμου σήμερα και ιδιαίτερα των ισοβιτών..με πολύ φωνή και παλμό..μετα το ματς με καλαμάτα η καλύτερη φετινή κερκίδα που κάναμε..δείξαμε οτι σαν Σ.Φ.Α. δεν ξενερώνουμε αλλα η ομάδα έχει βαλθεί με το ζόρι να μας κάνει να ξενερώσουμε...εμείς εκεί...έρχεται και σε παίζει σκληρά ο πάμισος μες στην έδρα σου και μια κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα δεν έχεις πάρει σε 90 λεπτά.δεν κάνω λόγο για δολοφονικά τάκλιν.το τονίζω επειδή υπάρχουν κ πονηροί.κάνω λόγο για ένα κράτημα φανέλας,για ένα σπρώξιμο,για κάτι.όσο πάθος είχαμε εμείς πάνω τόσο πιο πολύ έπεφτε σε ύπνο βαθύ η ομάδα.αν αυτο δεν χρίζεται θέμα ψυχανάλησης τότε εγώ είμαι μαλάκας.
Ενώ στο πρώτο ημίχρονο μετα της ψυχρολουσία του γρήγορου γκόλ που δεχτήκαμε, η ομάδα συνήλθε και έψαχνε ορθολογικά την ισοφάριση η οποία ήρθε,με το που ξεκινάει το δέυτερο μέρος ξεκινήσαμε ανευ λόγου και αιτίας τα μπαμ μπουμ απο την άμυνα.αμα δεν φταίει το προπονητικό τίμ για αυτό ποιος φταίει?εμείς μήπως?η ομάδα έχει πρόβλημα αγωνιστικό και ψυχολογικό(πλέον).
Ζητάμε πάθος και κάψα.δώστε τα όλα.δεν γίνεται να μην έχεις μια πουτάνα κιτρινη κάρτα σε όλο το ματς για μαρκάρισμα σε ένα μάτς που προσφέρεται για άνετη νίκη και αλλαγή κλίματος.δεν γίνεται ρε μάγκες.
Υ.Γ.Οποιος έχει ξενερώσει δικαίωμα του.οποιος δεν θέλει να ξανάρθει στο γήπεδο επίσης δικαίωμα του.δεν το λεω κακοπροαίρετα αλλά όσοι έχουν αντίθετη γνώμη ας πράξουμε αυτο που γουστάρουμε.ενας απο αυτούς είμαι και εγώ.
Υ.Γ.2 Χειρότερο μάτς της Αχαϊκής για φέτος το σημερινό.κατ'εμέ.

Επόμενο ματς 27.03.2011 με τον ολυμπιακό κεφαλλονιάς εκτός

Αλέξης (Admin)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου