Το blog μας είναι το μοναδικό μέσο έκφρασης του συνδέσμου μας , οποιαδήποτε ανακοίνωση βλέπετε εδω μέσα αποτελεί επίσημη θέση μας.

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

αστερας μαχαιραδου - Αχαϊκή 2 - 1

Καλησπέρα στους ΙΣΟΒΙΤΕΣ . Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα κάποιοι θα μας πείτε γραφικούς κάποιοι άλλοι: τι πιστέψατε ότι θα ανεβαίναμε Γ’ εθνική?
Εμείς το μονό που πιστέψαμε ήταν στη ομάδα του Α’ γύρου, στην φετινή διοίκηση και φυσικά στο πρωτοφανές μπάχαλο του 6ου ομίλου με τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων τουλάχιστον στο 70% του ομίλου.
Και είπαμε ευκαιρία για την Αχαϊκή η φετινή χρόνια να φτάσει όσο πιο ψηλά αλλά δυστυχώς μια από τα ίδια πάλι βλέπω. Η ψαλίδα από την γραμμή υποβιβασμού μειώνεται επικίνδυνα και αν δεν πάρουμε 3 παιχνίδια……….
Δεν θέλουμε να πάμε Γ’ απλά να έχουμε χαρακτήρα, δεν θα μιλήσω καθόλου για το παιχνίδι γιατί δεν το παρακολουθήσαμε λόγο των δρομολογίων στα καράβια δεν μεταβήκαμε στο νησί, αλλά πιστεύω ότι δεν χωρεί κριτικές.
Οι ΙΣΟΒΙΤΕΣ θα τραγουδήσουν πάλι για εσάς, κάντε κάτι για εμάς και εσείς…………………….Υ.Γ. ΠΟΙΟ ΓΙΔΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ‘’ΙΣΟΒΙΤΕΣ’’ ΜΕ (Η) ???????????????????????????

Σπιθας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου