Το blog μας είναι το μοναδικό μέσο έκφρασης του συνδέσμου μας , οποιαδήποτε ανακοίνωση βλέπετε εδω μέσα αποτελεί επίσημη θέση μας.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Καλαμάτα - Αχαϊκή 2 - 2

Η καλύτερη εμφάνιση της Αχαϊκής για φέτος και ας ήρθαμε ισόπαλοι.μια εμφάνιση που έκανε περήφανο ολο το κόσμο της ομάδας.τυχεροί όσοι δώσαμε το παρόν σε αυτο το μάτς.οσοι έπαιξαν έδωσαν και την ψυχή τους.παίζαμε με την πρωταθλήτρια,και μια ιστορική ομάδα και παρ'όλα αυτά απο μια άτυχη στιγμή δεχτήκαμε το γκόλ στο 88'.αλλα η εικόνα που χουμε στο μυαλό μας δεν αλλάζει.δέν έχουμε να πούμε κατι παραπάνω απλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.αυτο το μάτς οδηγός για το μέλλον.άμμεσο και έμμεσο.

Υ.Γ.Ευχαριστούμε ολο τον κόσμο της Καλαμάτας για την φιλοξενία και συγκεκριμένα 2 παλικάρια για τον χρόνο που αφιέρωσαν για πάρτη μας.ξέρουν ποιοί είναι.δεν χρειάζονται ονόματα.επίσης ενα ευχαριστώ στο παλικάρι απο τους bulldogs για την κίνηση του.
Υ.Γ.2 Συγχαρητήρια σε όσα παιδιά δώσαμε το παρόν.όσοι πήγαμε δυναμικό παρόν με φωνή.
Υ.Γ.3 Οταν σε σταματάνε στο δρόμο φίλαθλοι και οπαδοί μιας τόσο ιστορικής ομάδας και σου λένε έχουμε παραδεχθεί και την ομάδα σας,και τον κόσμο σας και την έδρα σας δεν έχουμε ανάγκη απο κανένα μ.μ.ε. και κανένα χωριό να μας δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό.για εμάς ειναι το καλύτερο παράσημο αυτο για φέτος όπως και το γεγονός οτι η πρωταθλήτρια ομάδα δεν κατάφερε να μας κερδίσει φέτος.
Υ.Γ.4 Εχθές σημειώθηκε ένα παρατράγουδο πριν την αναχώρηση της ομάδας.ας τραβήξει κανένα αυτί η διοίκηση.το λέμε πρίν γιγαντωθεί σαν νοοτροπία αυτο το πράγμα.ξέρουμε και ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε.
Υ.Γ.5 Ενα με τους Ισοβίτες όλοι οι παίκτες μετα το τέλος του μάτς.έτσι σας θέλουμε και απο τον κόσμο της Αχαϊκής δεν χάνει κανένας.ρωτήστε για να μάθετε.
Υ.Γ.6 Κώστα Κουτρουμπή είσαι παλικάρι και ψυχή μεγάλη.ξέρεις γιατί.δεν ξεχνάμε...έκανες μεγάλη κίνηση χθές μετα το τέλος του μάτς και ο κόσμος το εκτίμησε.όπως εκτίμησε πώς έπαιζες τραυματίας.

Επόμενο μάτς 30.04.2011 με ζαβλάνι εντός.


2 σχόλια:

  1. den kanei tipota paidia....sevomaste opoion mas sevetai..tous ypoloipous apla tous gamame.....emeis den eimaste pyrgiotes.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως ευχαριστήσατε εσείς στον πρώτο γύρο το ίδιο κάναμε κ εμείς φίλε μου.το θέμα είναι να αναγνωρίζεις τα μεγαλύτερα μεγέθη απο εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή