Το blog μας είναι το μοναδικό μέσο έκφρασης του συνδέσμου μας , οποιαδήποτε ανακοίνωση βλέπετε εδω μέσα αποτελεί επίσημη θέση μας.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Παραπονιούνται μερικοί φίλοι επειδή σαν ιστότοπος δεν γράφουμε κάτι για να "ξυπνήσουμε" τον κόσμο..απο την μία σωστό.δεν είναι έτσι όμως.καταρχήν αν ήθελε ο κόσμος να ξυπνήσει θα ξυπνούσε μόνος του αγαπητοί φίλοι.ο κόσμος αν ήθελε να βοηθήσει την Αχαϊκή η έστω να δείξει οτι ενδιαφέρεται θα έδινε το παρόν στην εγγραφή μελών που έιχαμε πριν δύο εβδομάδες.επομένως τι είδους ξυπνητήρι θα γίνουμε εμείς απο εδώ;δυστυχώς για την ομάδα τρέχουν 4,5 άτομα και οι Ισοβίτες.
Τηρούμε στάση αναμονής.1.5 μήνα τώρα , δεχόμαστε βομβαρδισμό απο φήμες που μόνο ανυπόστατες είναι,το να σχολιάζουμε το κάθε τι που γίνεται η που ακούμε πιστέψτε μας δεν είναι και το καλύτερο γιατι καμιά φορά μιλάνε τα νεύρα.το ότι λοιπόν τόσο καιρό εγώ προσωπικά σαν διαχειριστής προτιμώ να την βγάζουμε στο μουγγό έχω τους λόγους μου.απο εκεί και πέρα όποιος θέλει να γράψει κάτι,να περάσει μηνύματα,να τοποθετηθεί για κάτι,φόρμα επικοινωνίας υπάρχει.μου το στέλνει και θα ανέβει αμέσως.


Υ.Γ.Σε λίγο καιρό οι Ισοβίτες θα τοποθετηθούν με επίσημη ανακοίνωση.
Υ.Γ.2 Φιλτράρετε ότι ακούτε και μην τεντώνετε τα αυτιά σας στο οτιδήποτε.

2 σχόλια:

  1. Παιδιά μη ρίχνετε τις ευθύνες πάντα στον κόσμο.Είναι αλήθεια ότι οι Αχαγιώτες τα έχουν γευθεί όλα με την Αχαική κι έχουν κορεστεί.Αλλά όμως με προυπολογισμούς εξαψήφιους, πως να πλησιάσουν πιό κοντά και πιό ενεργά στην ομάδα? Για ποιά εγγραφή είχατε πεί? Τώρα το ακούω εγώ. Αν είναι για τον ΣΦΑ με ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παλιε φιλαθλε δεν τα βάζουμε με τον κόσμο αυθαίρετα.τα βάζουμε με το κόσμο που ξεστομίζει παχιά λόγια ομως.δεν θέλω να μπω παραμέσα.στην εφημερίδα στην στήλη μας στο top of the month έχουμε γίνει πιο συγκεκριμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή