Το blog μας είναι το μοναδικό μέσο έκφρασης του συνδέσμου μας , οποιαδήποτε ανακοίνωση βλέπετε εδω μέσα αποτελεί επίσημη θέση μας.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΤΣΑΜΗΣ,ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

Παρελθόν από την προεδρία της Αχαικής αποτελεί ο Γρηγόρης Τσάμης, με γραπτή του δήλωση η οποία αναφέρει τα εξής :
«Λόγω σοβαρών και απαιτητικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων, οι οποίες δεν μου επιτρέπουν να ασχολούμαι όπως αρμόζει στις μεγάλες ομάδες, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ από πρόεδρος του Δ.Σ της αγαπημένης μου ομάδας Αχαϊκής.
Παραιτούμαι τώρα, πιστεύοντας ότι είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή για το καλό της ομάδας αφήνοντας την πρώτη και με την πεποίθηση ότι στο τέλος του πρωταθλήματος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε το όνειρο. Τις επόμενες μέρες σε συνεδρίαση του Δ.Σ θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανασύσταση του Δ.Σ και εκλογή νέου Προέδρου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη της διοίκησης για την στήριξη και την αγαστή συνεργασία που είχαμε, επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό, το ποδοσφαιρικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία και τις χαρές που μου πρόσφεραν. Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο καταπληκτικό κόσμο της Κ. Αχαΐας για την αγάπη και την οικονομική βοήθεια στην ομάδα μας»                                                                                                                                                                   .Νεος προεδρος για την ομαδα μας ο Μακης Σταματοπουλος ο οποιος ηταν και περυσι σε αυτη τη θεση και επι σειρα χρονων απο τους βασικους χρηματοδοτες της ομαδας...Εμεις σαν ισοβιτες θα θελαμε να ευχαριστησουμε το κ. Τσαμη να του ευχηθουμε καθε ευτυχια επαγγελματικη και οικογενειακη...Να καλοσορισουμε και παλι το κυριο Σταματοπουλο στην ομαδα που ξερουμε ποσο αγαπαει και ξερουμε οτι ειναι ενς απο εμας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου