Το blog μας είναι το μοναδικό μέσο έκφρασης του συνδέσμου μας , οποιαδήποτε ανακοίνωση βλέπετε εδω μέσα αποτελεί επίσημη θέση μας.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ Σ ΑΓΑΠΩ....

Η Αχαϊκή πήρε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό 3ποντο απέναντι στην ιστορική Καλαμάτα και στην ουσία κλειδώνει την παραμονή της στην κατηγορία.
TO ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
3′ ΔΟΚΑΡΙ: Ο Ηλιόπουλος σουτάρει και η μπάλα σταματά στο δοκάρι
5′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Κόρνερ του Νικολόπουλου από κοντά ο Πετρόπουλος με προβολή γράφει το 1-0…
30′: Σουτ του Αποσκίτη από κοντά η μπάλα ελάχιστα αουτ απο το δευτερο δοκάρι
42′: Πέναλτι για την Καλαμάτα: Εκτέλεσε ο Καλατζής το πέναλτι που κέρδισε ο Νικολόπουλος, όμως, ο Δρακόπουλος, ειχε κατεβασει ρολλά και προέβει σε μια πολύ σημαντική απόκρουση κρατώντας το 1-0…
 Οι συνθέσεις:
ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πετρόπ0υλος, Ντάζος, Νικολόπουλος, Μπεκίρης, Σουρανής, Αγελλόπουλος (60′ Τόγιας), Αποσκίτης, Καζαντζής, Σπανός (89′ Διακατος).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κολοβούρη, Τσόπελα, Λιόλιο, Καντούτση, Κωνσταντόπουλο, Μπελεβέτη, Μαρτίνο, Σκόνδρα, Κ. Ηλιόπουλος, Καραχάλιο και Χρ. Καλαντζή.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Περίπου 500 άτομα παρακολουθούν την αναμέτρηση και μάλιστα οι Ισοβίτες, οι οργανωμένοι φίλοι της Αχαϊκής, δημιουργούν πολύ καυτή ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει μετακίνηση φιλάθλων από την πλευρά των φιλοξενούμενων.    ΠΗΓΗ achaiasports.grhttps://www.youtube.com/watch?v=GoZgGP-paTk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου