Το blog μας είναι το μοναδικό μέσο έκφρασης του συνδέσμου μας , οποιαδήποτε ανακοίνωση βλέπετε εδω μέσα αποτελεί επίσημη θέση μας.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

συνεχιζουμε....

Δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα η Αχαϊκή η οποία πάλεψε μέσα στην Ερμιονίδα αλλά τελικά έχασε με 1-0 από την Ερμιονίδα για την 27η αγωνιστική της football league 2.
Η μεγαλη κυρια είχε 3 καλές ευκαιρίες για να πετυχει γκολ, μια με τον Σπανό, μια με τον Μπεκίρη και μια με τον Καλαντζή ωστόσο καμία δεν κατέληξε σε γκολ.
Αντίθετα η Ερμιονίδα μπήκε δυνατά στο β΄ ημίχρονο και με τον Βλαχόπουλο στο 61΄ έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Παπανικολάου, Τσώνης, Τζιέρης, Κολόκας, Μαυρόπουλος, Μουκίδης, Βούρας, Λαζάρου, Δήμας, Βλαχόπουλος.
ΑΧΑΪΚΗ (Ζερδεβάς): Δρακόπουλος, Ντάκος, Νιάρος (61 Ρέλλας λ.τ.), Λαμπρόπουλος, Μπεκίρης, Μπουρδανιώτης (80΄ Διακάτος λ.τ.), Καλαντζής, Γεωργίου, Σουρανής (68’ Αγγελόπουλος), Αποσκίτης, Σπανός.           υ.γ μονη ποτε δεν θα σ αφησω...                                                                                                           υ.γ 1 οι δηθεν οπαδοι του μεσολογγιου επαιζαν τη κατηγορια στην βαρδα και δεν ηρθε κανεις αλλα τους πηραζε που τους λεγαμε η μονη σας εκδρομη στην αχαγια με πληρωμενους οπαδους ανυπαρκτοι   υ.γ 2 μια απο τα ιδια και οι της κορινθου που παιζαν με τον ατρομητο τηνν κατηγορια και το γηπεδο δεν ειχε 300 ατομα....                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου